Hållbarhetsredovisa enligt lagkrav med digitalt verktyg

Worldfavor är en molntjänst som hjälper dig i hela processen – från strategisk samordning och uppföljning, till redovisning och visualisering.

Få kostnadsfri rådgivning

Ett användarvänligt och kostnadseffektiv sätt att tillfredsställa ökade krav på transparent hållbarhetsinformation

Förarbete enligt vedertagna ramverk

Arbeta med hållbarhet och förbered dokumentation för er redovisning baserat på vedertagna standarder, bland annat de som rekommenderas i lagtexten. Samordna arbetet och bjud in kollegor för att tillhandahålla eller ta del av information.

Stort utbud av etablerade riktlinjer

Automatisk länkning mellan ramverk - återanvänd informationen

Analysera gap och systematisera arbetet

standards_small_2
widget_02_900

Dynamisk redovisning på er hemsida

Spegla information ni har samlat i Worldfavor direkt till ert företags webbplats eller intranät. En dynamisk och interaktiv redovisning av ert hållbarhetsarbete, enkelt kontrollerad från ert användarkonto. Visualisera viktiga KPI:er, aktiviteter i ett flöde, eller en komplett redovising internationella ramverk.

Scorecard

Aktivitetsflöde

Status utifrån ramverk

Stödjer lagkravet

Stöd för samtliga riktlinjer som lagen om hållbarhetsredovisnig hänvisar till

Kollaborativt

Samarbeta med kollegor i förarbete och datainsamling

Användarvänligt

Hantera allt från ert intuitiva användarkonto i Worldfavor

Åtkomst för revisor

Låt er revisor ta del av informationen för granskning

Sustainability Room

Med Sustainability Room visualiseras er information via en helt anpassningsbar, digital och interaktiv profil som hostas på worldfavor.com. Ett generiskt och interaktivt forum för besökare att utforska ert hållbarhetsarbete eller compliance. Rummen kan anpassas för olika målgrupper och kan vara helt publika eller ha kontrollerad åtkomst.

Interaktivt forum att hänvisa till

Publikt tillgängligt eller kontrollerad åtkomst

Anpassa för olika målgrupper

sp_viz
file

Exportera information

Ta ut informationen för att skapa en traditionell redovisning i dokumentformat. Välj bland etablerade ramverk som struktur för att exportera informationen. 

Vad är Worldfavor?

 

Worldfavor är en digital helhetslösning  som hjälper er i organisation i alla de viktigaste uppgifter för ett framgångsrikt hållbarhtsarbete – samordning & utvärdering, kommunikation, samt uppföljning av hållbarhet i leverantörsledet. Vårt mål är att göra hållbarhetsarbetet enklare och mer effektivt genom digitaliserad inormation med ledande, modern teknik. Så att ni kan fokusera på strategi och resultat istället för administration. Vi är ett svenskt mjukvaruföretag med bas i Stockholm. 

 

Läs mer om all funktionalitet i Worldfavor på startsidan